Kattavat putkipalvelut ja putkityöt Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla!

Ota yhteyttä!

Putkitiikerit Oy tarjoaa kattavat putkipalvelut ja putkityöt pääkaupunkiseudulla. Erikoisalaamme ovat LVI-huollot ja -korjaukset, mutta teemme myös asennukset ja isommatkin projektit tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää – kiiretilanteessa tavoitat meidät parhaiten puhelimitse.

Kattavat LVI-alan palvelut

Tarjoamme kattavat palvelut kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat asennukset, huollot ja korjaukset.

Saat meiltä muun muassa:

  • toimitilamuutosten ja saneerausten edellyttämät LVI-työt

  • ilmanvaihtoasennukset ja muut ilmanvaihtotyöt

  • LVI-eristystyöt

  • Kattavat putkipalvelut ja putkityöt

  • hanojen, suihkujen, saniteettiposliinien ja muiden kylpyhuonekalusteiden asennukset

  • putkistojen, viemäreiden, paineilmalinjojen, palopostien yms. asennukset

  • lämmönjakokeskusten huollot, pumppaamoiden toiminnan tarkastukset ja huollot

  • wc-istuimien, hanojen ja putkistojen korjaukset

  • tukkeutuneiden viemärien avaukset konerassilla, tarvittaessa myös painepesemällä, viemärien pesut ja huuhtelut painepesemällä, viemärien kunnon tarkastamiset ja muiden ongelmien selvitykset kuvaamalla.

Hinnasto

LVI-asennukset kokemuksella

Kokenut ja osaava henkilökuntamme toteuttaa erilaiset LVI-asennukset korkealaatuisella työn jäljellä. Asennamme esimerkiksi wc-istuimet, hanat, lavuaarit, pesualtaat ja pesukoneet. Voit tilata meiltä niin ikään uuden ilmastointilaitteen laiton paikalleen.

 

Meiltä onnistuvat tarvittaessa myös suuremmat LVI-projektit sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Isompiin kohteisiin käymme tutustumassa ennen töiden aloittamista, jotta pystymme laatimaan realistisen työsuunnitelman ja aikataulun. Tutustu referensseihimme ja pyydä tarjous – kerromme mielellämme lisää!

REFERENSSIT

Huollot ja korjaukset nopeasti

Teemme LVI-huolto- ja korjaustyöt nopeallakin aikataululla koko pääkaupunkiseudun alueella. Voit tilata meiltä esimerkiksi rikkoontuneen hanan tai putkiston korjauksen kotiin tai liiketilaan. Autamme myös muun muassa tukkeutuneiden viemäreiden kanssa.

 Huoltoautomme on paikalla nopeasti. Älä jää odottelemaan, vaan soita apu paikalle!